måndag 2 juni 2014

Dagens pass

Jag vet att det inte är så kul att läsa om andra människors träning (om det inte typ är en träningsblogg, antar jag...), så den som är ointresserad kan sluta läsa här!

Idag skulle jag köra Crosstraining på Sats klockan 12, men velade in i det sista. I synnerhet som Elias somnade i vagnen på väg dit (vi hade varit nere på stan en sväng) och således inte fick någon lunch innan passet. Men jag körde iallafall in honom sovandes på MiniSats och gick för att köra passet. Och som alltid, det ångrade jag inte. Möjligen kommer jag att göra det i morgon, för det är nämligen tveksamt att jag kommer att kunna gå alls.

Passets första halva bestod av 30 sekunder av armhävningar, knäböj, mountain climbers, saxhopp, burpies,  och situps. Serien repeterades fem gånger, ganska jobbigt och svettigt. Efter det gick vi upp till Observatorielunden hela stora gänget (typ 30 pers), delades upp i två grupper och körde intervaller. Fyra vändor i full fart fyra gånger, sen två vändor gånger fyra och slutligen en vända fyra gånger. Herregud, jag som inte sprungit sen innan jag blev gravid. Jag låg sist i min grupp i den första omgången, irriterande nog, min tävlingsinstinkt slutar inte vid saker som jag inte är bra på. Men jag är iallafall rätt envis och uthållig, så jag kom allt längre fram och de sista vändorna låg jag i mitten av gruppen.

Men det var på stappliga ben jag traskade tillbaka till Sats och känner redan att det kommer att göra sjukt ont i höftböjaren imorgon. Som tur var hade Elias varit glad hela passet men det var knappt att jag orkade bära honom... Men nu vet jag iallafall att jag klarar att springa, hade tänkt försöka komma igång innan Florida så att jag kan upprätthålla min braiga träningsrutin även på semestern och utan gym.

Nu har Nadia och jag bakat två sorters matmuffins till Olivias avdelnings sommarpicnic imorgon (som verkar bli inomhus eftersom det ska regna, trist...), samt middag, och köket ser ut som ett bombnedslag. Sitter här och hämtar lite kraft att ta tag i det, Eliasson sover och Johan är borta ikväll igen, men nu iallafall äntligen på sista matchen i Allsvenskan innan sommaruppehållet.

I brist på träningsbild får en muffinsbild att illustrera detta inlägg. De blev lite torra dock, borde haft i mycket mer fyllning. 




Inga kommentarer: