tisdag 11 februari 2014

Nadia 6 år!

Idag fyller älskade Nadia sex år! För sex år sedan såg hon ut såhär, den söta lilla trollungen med lätt mexikanskt utseende. 
Tänk att jag varit mamma i sex hela år redan, men tänk också att jag inte alltid har det. För så känns det ju när man väl är det...


Vi preppade igår kväll...

Tårtbotten...

En (här uppochnedvänd, oklart varför) blivande girland som Nadia själv gjorde med lite hjälp från mig. 

Lite ballonger och serpentiner väntade henne på morgonen

Tillsammans med ett födelsedagsunderlägg som jag själv pysslade ihop

Väckningen dokumenterade vi bara med vår riktiga kamera (vi har en ny som tar sååå bra bilder, måste ladda över lite snart så ni får se!) men här är två pyjamastjejer redo för tårtfrukost. Vi orkade inte baka den riktiga tårtan på morgonen så det blev köpetårta - sån där fryst och billig som barnen tyckte var jättegod. 

Nadia ville så gärna gå till dagis i sin nya pyjamaströja så det fick hon. Johan och jag gjorde en mental notering att köpa en tröja nästa gång, minns ju själv hur gärna man ville komma till skolan/dagis i nåt nytt på födelsedagen. 

Knasfior. Olivia hade dock en väldigt gråtig morgon - jobbigt när någon annan är i centrum...?

När de kommit iväg till dagis och jobb lade jag Elias och passade på att påbörja kvällens gryta. Sen gick vi till Sats. 

Körde StrongMama och han var en liten dreglande mönsterbebis som alltid. 

Sen hem och sova igen och jag åt lunch och har dammsugit, plockat och gjort ett långbord. Ikväll kommer far- och morföräldrar, de vi har här, och de syskon vi har här, samt gammelfarmodern. Elva personer allt som allt och vi testar långbord för första gången i denna lägenhet. Tänk om mina syskon och mamma bodde här vad många vi skulle vara... Men nu ska jag passa på att pusta lite medan lillen sover, sov inget vidare inatt...


Inga kommentarer: