tisdag 19 november 2013

Renoveringar..

Jag har suttit i soffan och pratat och gosat med den här lilla pratkvarnen ett tag. Sen blev han trött så jag lade honom i hans säng, stoppade i nappen och gick därifrån. Och nu sover han, underbara lilla lätthanterliga ungen!



På spisen puttrar en Osso Bucco. Det såldes kalvlägg med kort datum till halva priset på Ica så jag snabb-googlade och konstaterade att Osso Bucco är det man gör till detta så så fick det bli. Det är ju rätt lyxigt när man kan vara hemma på dagtid och köra långkok. 

Annars så var Tove och Marina här i förmiddags, med sina små, Lisa respektive Scott. Det var mysigt att fika och snacka och sen tog Marina och jag en skön promenad till Slussen innan hon åkte hem till Nacka igen. Som det känns nu vill jag aldrig börja jobba igen, njuter verkligen av det softa mammalivet...



Men det kommer att bli lite mindre angenämt att vara hemma en tid framöver, för det pågår oändliga bygg- och renoveringsprojekt i hela huset. Grannarna har ju som sagt renoverat badrummet så förra veckan gick det knappt att vara hemma, än mindre att få en liten bebis att sova. Men nu kanske de bara har finliret kvar, för hittills denna vecka har det varit tyst. Men lugnet är bara tillfälligt för nu byggs byggnadsställningar utanför huset och de närmaste veckorna ska alla fönster bytas ut. Det innebär att vi kommer att behöva rensa rejält för att göra plats för byggnadsarbetarna.. Och jag och Elias får nog fly fältet på dagtid i några dagar. 

Nu har herrn visst vaknat och ligger och bubblar och det är ändå strax tid att gå till dagis. Ännu en dag passerad!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag läser allt här, men från mobilen och därifrån får jag inte kommentera (iPhone). Men jag följer!

Kram! Pyret