onsdag 4 mars 2009

Världens sötaste lilla skrutt

Den här bilden har jag som bakgrund på min mobil. Lille sötskrot.


Snart ska jag gå på lunch men jag sitter här och har lite Nadia-abstinens. Vi var på bio igår, Johan och jag, och såg Män som hatar kvinnor, så jag hann inte träffa henne alls igår, förutom en liten snabbis på morgonen. Men det var ändå kul att komma ut på lite date med min man, och filmen var faktiskt bra, över förväntan! Jag läste boken för så länge sen; långt innan Stieg Larssonhyserin bröt ut jobbade Lina på Norstedts förlag och lånade mig denna bok som ju var så bra! Sen har den ju blivit haussad som sjutton men det var ändå kul att se filmen och gratis var det ju också eftersom Bonnier hade en visning. Mimi var hemma hos oss och var barnvakt och ringde och skrattade och sa att Nadia var så glad och rolig att vara med. Hon showar verkligen loss ibland när vi har besök! Nu ska jag gå och äta födelsedagslunch med Åsa!

.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma hade med sig den boken nar hon var pa Kanada-besok forra sommaren, men jag har inte last den annu.

Jag far lite bebis-relaterad angest nar jag ser bilder pa sota Nadia, for jag blir orolig att jag ska fa en ful bebis. Alla har fatt sa sota och friska barn, sa det kanns som att kvoten ar fylld. Min kommer bli ful och konstig. (Nej, jag ar inte gravid, BTW).


Maja

johanna sa...

Hon är verkligen fantastiskt söt Nadia.

Jag tror också att jag kommer att få en ful (objektivt sett) bebis, jag var inte alls ett sött barn (fast mamma blir förstås stött när jag påstår det...). Jag och min syster tittade på gamla diabilder med mamma från när vi var små, och Sofia (syster) skrattade åt fula (ok, ful-söta kan vi säga) Johanna-bebisen och konstaterade att "Jag är så van att se bilder på Nadia på Julias blogg så jag tänker att alla barn är lika söta som hon..."

Åsa Mårtensson sa...

Goooooooorgeous!!!

Julia sa...

Haha, jag tror inte alls att ni kommer att få fula barn! Jag tänkte också innan att alla andra får ju så fina och välskapta barn, att det vore väl fan om det blir just jag som måste kompensera för det.. Nu har vi ju inte sett tvåan ännu, så vi får väl hålla tummarna för att hon är lika söt och charmig som storasyster...

Kram Julia