lördag 21 mars 2009

Järn- och sockerintag

Igår kväll körde vi lite skönt fredagshäng i soffan framför Let's Dance och åt gott på fylld lövbiff, hemmagjorda Leila-pommes (egentligen bara tunt stavad potatis i lite olivolja och flingsalt i ugnen, men åh så gott) och broccoli. Mitt ökade broccoli- och leverpastejintag verkar förövrigt gett resultat, vid senaste kollen hade mitt järnvärde stigit från 117 till 125 trots att jag slutat med järntabletterna som bara stökade till min mage.

Efter maten blev vi iallafall godissugna och efter lite diskuterande beslöt vi oss för att nalla på förlossningsgodiset som ligger där i väskan och väntar. Den här gången tänkte vi nämligen vara lite klokare än att packa väska och handla proviant mitt i värkarbetet, som sist. Så vi högg in på godispåsarna (min med choklad, Johans med surt) och tänkte att detta borde väl sätta fart på förlossningen, om något. Dessutom hade Åsa lovat bebis imorse och även andra hade på känn att den skulle komma idag. Så jag kände efter väldigt noggrant imorse när jag vaknade, men hmmmm nej inga känningar alls idag. Vi väntar lite till och jag fortsätter mina stora fysiska utmaningar som att sätta på strumpor och skor. Idag ska jag dessutom på möhippa, så det var väl lika bra att det inte blev någon bebbe idag då.

.

2 kommentarer:

Vive la France! sa...

asa prickade ju in noahs fodelsedag, sa hon verkar ju ha lite koll pa det dar... inte for sent annu.

hoppas du har kul pa hippan!

Anonym sa...

Jag vantar med spanning! Ska bli sa kul att fa traffa alla bebisar i sommar!!! Fast Nadia ar sa stor sa hon kanske inte ar hemma da. Ute och tagluffar, sakert....eller festar pa Mallorca eller vart fan ungdomarna aker nufortiden.

Maja