måndag 23 februari 2009

Trött ägare till syskonvagn

Lunchtid på jobbet och jag kan knappt uppbringa nog energi för att gå ned och handla mig lite mat, trots att det kurrar i magen. Efter några ganska bra nätter under helgen, slog Nadia rekord i sovovillighet igår natt. Hon vaknade till när vår husgäst Jenny på besök från New York, klev in genom dörren strax efter tio på kvällen. Efter det höll hon låda med oväxlande gnäll, gråt, skrik, skratt, prat och grymtanden till klockan var två på natten. Då hade vi gett henne lite Alvedon eftersom vi tror att det kan vara fler tänder på gång, men tillslut var det även denna natt välling som fick henne på fall. Detta får INTE bli en vana. Så vaknade hon iallafall vid sju imorse och efter fem timmars sömn känner jag mig inte direkt pigg i skallen. Och så tycker jag fruktansvärt synd om stackars Jenny som ju inte valt att skaffa skrikbebis och är jetlaggad redan innan, och har massa viktiga möten idag och långt in på kvällen. Erbjöd henne öronproppar redan igår men hon tyckte inte att det behövdes...


Vid tvåtiden orkade jag bara inte längre, det surrade i skallen och jag kände mig nästan illamående av trötthet. Så jag kastade faktiskt in handduken och gick hem och sov. Ingenting jag skulle gjort normalt men med en månad kvar till BF försöker jag lyssna lite mer på kroppen...



I helgen slog vi iallafall till på en syskonvagn, så nu är det problemet ur världen. Det blev en liten dagsutflykt till Södertälje för där hade vi (jag...) hittat en butik som sålde en holländsk vagnsmodell som heter Xadventure. Efter mycket surfande hade vi kommit fram till att lika gärna som att köpa en begagnad Urban Jungle för 5-6000 kunde vi slå till på denna nya för 4500. Den är dessutom smalast av alla vagnar på marknaden, vilket blir bra när vi ska försöka blidka grannarna och ha den stående i porten. Så vi lånade pappas bil och tog oss en liten Södertäljetur, och passade på att äta trevlig lunch med Klara och Matte när vi ändå var på deras hemmaplan.


Den är inte skitsnygg, ska erkännas, den ser ganska plastig ut. Men den känns stadig och bra och ändå liten och smidig så den får duga under de förhoppningsvis inte så många åren vi kommer att behöva vagn till båda tjejerna. Och vi kommer ju att ha Teutonian kvar när vi bara behöver köra ett barn, kanske kan man ta den lilla i bärsele då. Det löser sig!

Idag ringde jag på en annons på Blocket för jag hade hittat en mjuklift med suflett, vilket vi behöver till lilla bebisen. Men jag blev nästan utskälld av tjejen som svarade, för hon var faaaaktiskt på väg upp på ett tåg med baaaarnen. "Du får faktiskt ringa senare". Idiot, varför lägger man upp en annons om man inte vill ha svar på den? Det får bli en ny lift istället, såna där surkärringar har jag ingen lust att sponsra!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.
Jag heter Bella och du har ingen aning om vem jag är, MEN iallafall - jag surfade runt på nätet efter bilder på Ekotemplet och hittade en bild på dina vackra bröllopsskor! Jag ska gifta mig i just Ekotemplet nu i höst och blev så himla förtjust i dina skor, var det längesen du köpte dem och var köpte du dem?

Skulle bli jätteglad för ett svar såklart!
bella.muller@akestamholst.se
Vänlig hälsning / Bella