måndag 9 februari 2009

0-1

Måndag och trots att jag känner mig lite seg i bollen känner jag mig lite piggare av att solen skiner. Vaggade bort till Caffé Nero på lunchen och åt pasta med Malin och det var trevligt och skönt att se lite dagsljus.


Av söndagens aktiviteter skalade vi bort ungefär 50% och tvättning och Kulturhuset visade sig räcka mer än väl. För efter att ha tvättat hela morgonen tog vi en promenad ned på stan och mötte upp Micke, Maria och John på Kulturhuset. Målet var utställningen, eller snarare installationen 0-1, ett stort vitt och lugnt rum för spädbarn och deras föräldrar. Så där hängde vi bland vita kuddar och korvar, ljusa skynken, vita runda skinnsoffor med spegel i botten och lyssnade på lugn musik och softade med våra bebisar. En väldigt mysig och harmonisk upplevelse för både oss och barnen. Jag ska lägga in lite egna bilder sen, det blev en hel del fina sådana!



Sen skulle vi egentligen gått och storhandlat, men Nadia var toktrött och Johan hostig, så vi hoppade på bussen hem istället. Kände oss extremt osugna på att laga middag, så istället tog vi vägen förbi Helenes Krog och beställde in varsin rejäl biff. Jag trodde vi skulle vara ensamma där eftersom klockan bara var lite över fem och inga normala människor äter middag vid den tiden, men det var vi faktiskt inte. Vi hade en riktigt mysig middag och Nadia sov gott i vagnen och vaknade inte förrän vi nästan ätit klart. Då fick hon sig en liten burkmat och sen gick vi hem och lekte lite innan vi lade henne på riktigt och sen lade jag mig på soffan och åt upp en chokladkaka. Jag tror jag ätit mer choklad senaste året än jag ackumulerat gjort under mitt tidigare liv... Sen somnade jag gott och vaknade mitt i Nip/Tuck som ju är en riktig söndagshöjdare! Och idag är det som sagt måndag och jag börjar så smått planera för Nadias födelsedagsmiddag på onsdag och kalaset på lördag...
.

Inga kommentarer: