tisdag 3 februari 2009

Sjuklingar och spaweekend

Idag skriver jag ett inlägg från en sjukstuga. Jag var nämligen tvungen att gå tidigare från jobbet igår och stanna hemma idag. Själv mår jag bra, men Johan var febrig och hade ont i hela kroppen. Han har svettats ned hela sängen inatt och även Nadia har sovit dåligt. En koll på tempen imorse visade varför, nästan 39 graders feber. Så jag håller mig hemma idag och tar hand om sjuklingarna.

Boven i dramat är nog en förkylning som Nadia hade för några veckor sen och smittade sin farmor med. Sen var farmodern barnvakt i helgen när Johan och jag var på spaweekend och måste ha smittat tillbaka. Vi hade iallafall en mysig helg på Smådalarö Gård med bastubad i vedeldad bastu nere vid vattnet (eftersom den utomhusjacuzzi vi bokat kollapsade ungefär samtidigt som vi klädde av oss), middag och mys. Ännu mysigare hade det väl varit om det inte varit fullt så lyhört på rummet och vi sluppit ta del av våra grannars aktiviteter morgon och kväll, men det var ändå en riktigt skön helg och lyxigt att bara vara vi två med lite kvalitetstid.

Nu ska jag passa på att vila lite medan sjuklingarna sover.

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst var det mysigt på små dalarö. Där var vi oxå när jag var i 7:e månaden. Maj och kanonväder, golf, massage, 7-rätters middag. Trist bara att jag inte kunde njuta av vinpaketet

Anonym sa...

Vad lyxigt med en spa helg!! Hoppas dina älsklingar mår bättre snart. Vi kan väll se till och ses snart. Kram på er