lördag 30 maj 2015

Skitväder och mysfredag

Ännu en lördag med pissigt väder och jag känner noll lust att göra någonting som innefattar att gå utanför dörren. Johan sliter på med deadline för sitt spel och har fotboll x 2 imorgon så denna helg är jag ganska ensam med barnen. Parat med skitväder och låg ambitionsnivå, lär det inte hända så mycket denna helg. 

Just nu är iallafall barnen ute på gården tillsammans med Rufus och leker. 11 grader och regn men de vägrade regnkläder. Orkade inte tjata utan tänkte att de får väl skylla sig själva då... Elias sover så jag passar på att chilla lite. 

Igår hade vi iallafall en mysig och spontan kväll. Malin ringde när jag hämtade Nadia och frågade om vi ville komma på middag eftersom deras middagsgäster blivit sjuka. Vi som just sagt hur osugna vi var på att handla och laga middag nappade direkt! Härligt när man kan vara sådär spontan! Jag och Nadia gick hem och lämnade min dator och hennes ryggsäck, hämtade sen Elias och Olivia och tog bussen till Söder och Johan åkte direkt från jobbet och anslöt senare. 

Nadia hade haft utklädningsdag i skolan så jag fick med mig en liten katt hem. 


Vi blev bjudna på både champagne, toast Skagen, röding och tårta och hade en riktig toppenkväll. Vi la Elias i Ines säng vid sju och han somnade på direkten den lilla ängeln och så kunde vi hänga i lugn och ro tills det var dags att ta trötta barn hem vid halv elva.

 


De stora körde Netflix-marathon...

Trött liten kisse på bussen hem

Inga kommentarer: