söndag 23 mars 2014

Lille Oliv

Imorgon fyller Olivia fem år. Fem år sen denna lilla person gjorde chock-entré i våra liv. Så oplanerad, oväntad och till en början ganska oansenlig - som bebis var hon lugn och tyst och tog inte mycket plats - växte hon till att bli en riktigt skön liten person med stor integritet och en massa humor. Fina, underbara lilla tjej!

Eftersom hon fyller på en måndag bjöd vi på släktfika redan idag. Släktingarna kom i lite omgångar och vi bjöd på hallongrottor och en mastig chokladtårta med Nutella som Olivia och jag hade bakat. Jag som försöker leva lite nyttigare sen en dryg vecka tillbaka hade lovat mig själv att unna mig tårta men nu är det färdigunnat. Men gott var det! Och Olivia fick så fina presenter som hon och Nadia hade kul med ända till läggdags. 

Fingosa!!

Imorgon ska vi fira med bara familjen och sen har vi ju fortfarande ett barnkalas innestående. Det får tyvärr vänta tills rummet är klart, just nu finns där ju inte ens ett golv. Olivia har bestämt vampyrkalas och hennes farmor hade sytt en superfin cape och köpt huggtänder som Oliven gick runt med hela kvällen. Nadia gjorde ett sånt gulligt kort, hon skrev det helt själv utan inspel från oss. Lite lillgammalt nästan...

Hra hra hra!

1 kommentar:

mams sa...

Nu har längtan till att krama börjat kännas .. Snart så..