fredag 7 mars 2014

Lazy Friday

Idag har jag och barnen haft en motsatt fredag till förra veckan och inte gjort många knop. Jag var på min tredje naprapatbehandling imorse, det är mycket bättre i nacken men jag är fortfarande ganska stel och har lite ont, men inte alls som de första dagarna. Pappa kom hit på väg till jobbet och hängde med kidsen, jättesnällt. Efter det lade jag Elias som sov två rejäla lurar på både för- och eftermiddagen. Han var väl trött efter en stökig natt, det var iallafall hans mamma...


Efter lunch gick vi och fikade på Gateau några portar ned, och det blev dagens enda utflykt. Sen läste vi i kartboken om jordens plattor och kollade på YouTube-klipp med vulkaner. Och jag visade bilder på Resedagboken från Galapagosöarna för att visa hur lavaöar såg ut och fick på köpet grym reselängtan. Nadia blev lite hängig framåt eftermiddagen, orkade sig ned till grannarna där vi blev bjudna på lite mer Gateaufika (jag måste verkligen sluta med detta fikande...) en liten stund, men ville sen hem till soffan och filten igen. Jag bokade en läkartid till henne imorse, hon har klagat så länge och så mycket över ont i huvudet. Nästan varje kväll säger hon det och vi uppmanar henne att dricka mer vatten och masserar tinningar men inatt var hon uppe flera gånger och hade ont, så det är nog lika bra att doktorn får titta på henne. 

Själv hade jag inte det minsta ont i huvudet igår, trots att jag var ute på kvällen. Var så vuxen och förnuftig och drack bara ett enda glas vin och det ångrade jag inte inatt när jag blev väckt sjutton gånger. Elias måste lära sig att somna om utan amning, men just nu blir han bara arg om man försöker stoppa i nappen istället för bröstet, och vad gör man inte för att få sova... Han var dock en liten ängel hela kvällen. Hängde med Johans kompisar hela kvällen på herrmiddag hos oss och slumrade en halvtimme i Johans famn. När jag kom hem vid tio var han vaken men nöjd och alla var mäkta imponerade över vårt snälla barn som gick från famn till famn utan problem. Men han tog ju igen det sen på natten... Själv hade jag en mysig torsdagskväll med några av tjejerna på franska restaurangen Bergamott. 

Oj oj, redan söndag och jag har visst missat att publicera detta...

Inga kommentarer: