fredag 21 mars 2014

Fredag

Just nu går jag runt i någon slags falsk pigghet. Jag fattar inte varför jag inte är tröttare än jag är, Elias vaknar säkert tio gånger varje natt och äter och vägrar dessutom sova i egen säng på nätterna (på kvällen går det bra att lägga över han). Trots det känner jag mig inte särskilt trött på dagarna, men jag saknar att få sova hela nätter och längtar efter att få känna att det är skönt att gå och lägga sig. Vill ju också börja trappa ned lite på amningen men allt detta nattammande bara ökar mjölkproduktionen så att jag börjat läcka igen. Han intresserar sig inte så väldans för mat just nu, men jag försöker ändå ge honom lite puré till lunch och gröt på kvällen. Försöker också vänja honom vid flaskan igen och ge honom välling, men det är inte lätt när jag ständigt glömmer bort det! Men ikväll fick han välling och åt faktiskt lite av den, hurra! Han hade lite svårt att andas på kvällarna igår och i förrgår men jag tycker att det lät lite bättre ikväll. Hostan låter dock rätt illa fortfarande och två kvällar har han kräkts upp en massa slem (och mjölk...). 


Idag hade vi en mysig fredag, spontanhängde med Castros hela dagen. Vi började med fika på Brunkan och Elias sov i vagnen utanför fönstret. Han sover jättelänge på förmiddagarna just nu. Sen gick vi till Vasaparken och hängde där ganska länge. Elias sov nästan hela tiden. Eftermiddagen spenderade vi sen tillsammans hemma hos oss, och mammorna fick sig till och med ett glas vin, fredagen till ära! 






På kvällen lagade jag en fantastisk god köttfärssås med pancetta och en hel del rödvin och grönsaker i. Oj så gott det blev! 

Och så sitter vi här i soffan nu Johan och jag, med varsin telefon i handen, kul kul... Jag grämer mig lite för att jag idag insåg att vi missade första gången på Nadias simskola i onsdags. Såå irriterande! Jag har för mycket i skallen! Och jag som inte ens jobbar...


Inga kommentarer: