onsdag 10 april 2013

Vi har resignerat...

...iallafall tillfälligt, inför Olivias sängkissande. Efter att fått gå upp och byta lakan varenda natt och ibland två gånger, har hon fått sova med blöja igen de senaste nätterna. Vi orkade helt enkelt inte.... Lite oroande att blöjan varit jättetung varje morgon, gillar inte alls denna utveckling! Men vi fortsätter påminna och försöka få henne att kissa lite mer regelbundet dagtid (för hon är ju så jäkla envis och vägrar gå på toa om hon inte själv vill, även om hon nyss gått upp eller inte kissat på massa timmar). Suck, vi har varit så bortskämda med blöjslutande att vi knappt behövt tänka på det...

En roligare sak är att lilla bebben i magen nu börjat göra små volter. Inga direkta sparkar ännu men det sprätter till ibland, och det är så mysigt. Jag är lite mer all in gravid denna gång, än sist (inte så konstigt kanske) och nu på morgonen låg jag och kollade gravidkläder på Blocket. Har inte hittat mycket i affärerna och mina fem år gamla skrynkliga mammakläder från vinden kändes halvkul och omoderna. Hittade lite kjolar och toppar på Blocket, får se om de finns kvar.

Efter denna lilla bebbe ska jag göra mig av med allt... Men nu börjar jag faktiskt känna att jag längtar efter honom, lite mer konkret, och verkligen ser fram emot att bli mamma igen. Jag känner den där bebislängtan och jag är så glad att jag är gravid igen! Nästa fredag har vi det stora ultraljudet som man gör i vecka 18 (fast jag tror att jag kanske är i 19 då, har blandat ihop veckorna och tappat räkningen lite...) och det är jag faktiskt lite nervös inför. Efter det som vi varit med om, och efter två friska fina barn känner jag mig mer rädd för att något ska vara fel denna gång. Kände så redan med tvåan och med trean har det eskalerat något. Men så tänker jag att det finns ju mängder med folk med tre (eller fler) friska barn, och hoppas att allt ska vara så bra som det känns med lillplutten.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: