lördag 13 april 2013

Veckoslut


Efter två utekvällar och en aktiv lördag sitter jag och gäspar i soffan. Hade en väldigt mysig torsdagskväll med Lina, Stella och Sanna med goda tapas på Söder och mysigt snack. Igår var jag med Åsa och Malin och gänget och tittade på Alex Schulman. Först gick Malin och jag och åt på Vapiano efter jobbet och mötte upp de andra på Maximteatern. Föreställningen var bra och sevärd men ingenting jag kommer att minnas förevigt. Efteråt funderade jag på att gå hem men hängde med till Nybrogatan 38 och där var det så trevligt att jag inte kom iväg hemåt förrän efter klockan tolv. Lyckades sova ända till nio imorse, med några avbrott, så det var skönt.

Fina-Lina

Bella-Stella


I morse skulle Johan på landetmöte så jag och barnen knatade iväg hem till Elin, Thea och Edith och hängde där i några timmar. Det var trevligt och vi blev bjudna på lunch och allt. Sen tog vi 69:an in till stan och mötte upp Pia vid Sergelbiografen. Det var dags för Olivia att få sin födelsedagsbio och hon kastade sig i Pias famn och skuttade glatt iväg för att se filmen.






Nadia och jag tänkte vänta in Johan och gå och storhandla så vi gick till Vetekatten och fikade loss på varsin bakelse och jag fick till och med i mig en kopp kaffe, trots att jag inte kunnat dricka kaffe på månader. Sen gick vi till en affär bredvid och köpte fina turkosa tabletter till barnen och ett nytt mobilskal till mig och sen pratade jag med Johan som var klar och vi kom överens om att vi inte orkade storhandla och att vi skulle mötas hemma istället. Så det fick bli handling på ICA Sabbatsberg istället, inte så ekonomiskt men ganska skönt...


Här hemma har vi nu ätit entrecôte från Köttbaren med hemmagjord ugnspommes frites och en god sallad och så lite choklad efter. Vi varvar tvättstugan med att fixa i klädkammaren efter att de rätta konsollerna äntligen kommit, dock hade Johan beställt lite för få så vi blir väl aldrig klara med den där jäkla klädkammaren. Nu ska vi kolla på House of Cards..

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: