onsdag 3 april 2013

Endast mamman är vaken

Tidig onsdagsmorgon och endast mamman är vaken eftersom hon envisas med att vakna i ottan. Tur iallafall att det är april och ljust och att jag slipper sitta här i november och häcka.. Var och tränade pump igår på lunchen tillsammans med Åsa. Mysigt att träna med Åsa, pump som vanligt mindre skoj men jobbigt. Jag har sedan förra veckan äntligen kommit igång med träningen igen, men några fyra dagar i veckan lär det inte bli denna vår. SATS-statistiken (som man ser när man loggar in) sjönk som en sten under de tre veckor influensan höll i sig och det är väl bara att inse att detta år får hålla lite lägre ambitionsnivå på träningsfronten. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla i så länge som möjligt, och två tre gånger i veckan känns ändå rimligt, iallafall fram till sommaren. Nu efter påsk har även jag lovat mig själv att sluta svulla och unna mig ALLT gott jag dyker på, jag har ingen lust att se ut som en jätte (kort jätte visserligen) innan denna bebis kommer ut. Det känns skönt att det är en sommar emellan, för sommaren brukar ju gå snabbt och jag längtar tills bebisen kommer och också tills jag inte behöver vara höggravid längre, för det minns jag ganska väl hur det var...

Jag är så glad att jag bokade resan till Israel, dels ska det bli superskönt med lite semester och dels längtar jag efter ett litet äventyr, att vara utomlands och efter att resa med mina småtjejer, för det brukar faktiskt vara väldigt kul. Och inte minst efter mamma, Mimi och Dylan förstås. Och efter värme och sol. Just nu ser det ut att vara 17-18 grader därborta, hoppas det tar sig lite tills vi kommer! Vill ha så varmt det bara går!

Funderar också en del på sommaren.. Johan har ju fortfarande svårt att bestämma men några veckor i Strömstad ska vi ju försöka få in. Sen vet jag inte om jag ska jobba om han ändå jobbar, för det känns onödigt att slösa semesterveckor på att vara ensam ledig hemma i stan om han ändå jobbar. Men samtidigt vill jag verkligen vara långledig och barnen behöver ju få sitt sommarlov. Hade kunnat vänta lite med att bestämma detta för min egen del, men både förskolan och jobbet vill ha besked.. Jaja, det ger sig väl. Nu vaknade Nadia, så vi ska göra lite frukost.


Inga kommentarer: