onsdag 6 juni 2012

Nadias skrivande och ritande

Nadia är lustig med sitt skrivande och ritande. Hon hittar inspiration lite här och var. Häromdagen kom hon springandes med papper och penna när hon plötsligt fick syn på texten på baksidan av min Marc Jacobs-påse. Resultatet ser ni nedan, visst blev det likt?




Sen stod jag och lagade mat idag och då kom hon med ett papper där hon redan skrivit "ha" och ville ha hjälp med att bokstavera meningen "Lasse vill ha en puss". Jag förmodar att hon fick det från Fem Myror som de höll på att titta på, men min första reaktion var förstås att hon tänkte på farfar Lasse. Gulligt var det hursomhelst! Och coolt att hon börjar lära sig att forma ord och inte bara bokstäver.




Ikväll har jag rensat bland de horder av teckningar denna dam producerar. Jag tycker att hon är så duktig så jag har svårt att slänga men jag gör det ändå och sparar de finaste. Hon hade ritat Mowgli på förskolan härom dagen och jag var helt säker på att det var någon av fröknarna som hade gjort den, men icke. Nedan lite möss och en serieteckning som jag inte helt vet handlingen till, men den innefattar en orm och en tiger, så mycket vet jag. Till denna hord av teckningar har vi även ett berg av toarullsfigurer, dessa känns inte fullt så kul att ha framme men jag tycker det är roligt med hennes skapande!








- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Inspirerande sa...

Jag blir så imponerad!! Hon är verkligen jätte duktig.

Anonym sa...

Hon är en artist :-)

Kram Å-M