söndag 10 juni 2012

Födelsedagskij

Festen igår blev superlyckad men jag var fortfarande seg sen en jobbfest i torsdags och kom aldrig riktigt igång i partystämning. Men det är ju alltid kul att ha fest, och maten blev väldigt god och uppskattad. Jag måste säga att efter ett antal fester och middagar ihop, har Johan och jag fått till en grym logistik! Vi bestämde mat och handlade i onsdags och den kvällen bakade jag ryska piroger innehållandes rödbeta, lök, kapris och saltgurka. Mycket ryskt!











Så igår delade vi upp oss, Olivia och jag gick och kompletteringshandlade lite och Johan och Nadia kastade recycling och tog Systemet. Och så en liten vatmkorvslunch på torget. Sen gick vi hem och jag bakade feta- och olivmuffins samt chokladkakor med salt som är så goda. Och så rev vi rödbetor utav bara sjutton, rev lök och grät och städade och bar ner bordet från vinden, och som alltid nuförtiden var vi klara i god tid tills gästerna skulle komma.

Till rödbetssoppan gjorde vi pepparrots-smetana i de små Le Creuset-grytorna, efter att vi fått tillbaka dem från Olivia som lekte affär.




Allt blev jättegott och lyckat och till och med den icke så hembakade Kalle-tårtan gjorde succé, i synnerhet hos barnen....



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: