söndag 11 maj 2008

Superhelg!

Far och dotter i gröngräset

Min fina familj


Amningsjouren redo att rycka in


Farsor på stan

Vilken härlig helg vi nu har bakom oss! Alla svenskar känner nog ungefär så efter första helgen med sommarvärme, men alla svenskar har ju inte min familj... I veckorna lever ju jag och Nadia vårt eget lilla liv med våra mammalediga kompisar, men på helgerna är det familjeliv för hela slanten. Dock är vi nog minst lika sociala som tidigare, och jag älskar den kombinationen. Livet är perfekt!

I lördags tog vi oss vårens första picnic i Vasaparken, tillsammans med Oskar. Vi åt baguetter och glass, kollade på folk, fick fästingar (jag), brände oss på axlarna (Johan) och bara softade på en filt. Sen gick vi hem och lagade god röding som vi intog med ett glas kall Chablis på balkongen. Oskar och Filippa kom över och delade flaskan med oss. Johan och jag hade tvättid och sprang lite upp och ned i tvättstugan. Medan jag stod och manglade lakan för glatta livet och tänkte på vilken liten cool familj vi är som kombinerar vår vardagsgnet med social vardagslyx, hade Nadia vaknat i lägenheten och när jag tillslut kom upp hade våra gäster gått och lilltjejen var alldeles till sig. Ammade och tröstade och lade henne sen i sin egen säng - hon hade fått sova i lilla rummet så att vi kunde sitta på balkongen. So much för mina små skryttankar, men det var en härlig kväll ändå!
Och idag var det ju ännu varmare och vi var bjudna till Erik på brunch. Vi tog en skön promenad till Söder, dit Erik flyttat och mötte honom, Malin, Micke och Maria med lille John och Lisa på gården. Där var det uppdukat massa smarrig mat och vi högg in, hungriga efter vår långa promenad. Sen bara hängde vi och hade en riktigt skön och trevlig dag innan vi knallade hemåt igen på eftermiddagen.

Värsta bästa helgen!

Inga kommentarer: