fredag 6 maj 2011

Nagellack

Ligger i sängen och väntar på att nagellacket ska torka. Vi ska på bröllop imorgon och jag bestämde mig för tio minuter sen för vad jag ska ha på mig. Det blir den fulsnygga klänning med seriefigurer på (låter enbart fult men den är rätt cool) som jag köpte till Micke och Marias bröllop på Judits second hand för två är sen, och inte använt sen dess.

Kalle och Jasmin var över på middag idag. De ska ta en av barnvaktskvällarna nästa vecka så vi hade lite intro. Men det var länge sen de träffade barnen och Olivia satt klistrad runt halsen på mig med näsan i min halsgrop (i och för sig ganska mysigt) första halvtimmen. Sen tinade hon men jag är ändå lite lite nervös för hur det ska gå. Men Kalle är fantastisk med våra barn, så förhoppningsvis går det bra. Vi åt lammentrecote och potatisgratäng med vitlöks-, persilje- och rosmarinsmör till och drack gott vin. Mycket trevligt och gott.

Nu har nagellacket torka när jag ska sova. Har planer på en lörunda imorgon bitti eftersom jag inte riktigt hinner med mitt vanliga pass.
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer: