torsdag 16 oktober 2014

En annorlunda morgon

Kontrast till föregående inlägg. Klockan ringer sju. Jag snoozar tio minuter, går upp och duschar, klär mig och brygger kaffe. Dricker mitt kaffe, äter en macka, sitter ned hela tiden. Tänker att jag ska sätta på lite musik men orkar inte...  Det är så skönt att sitta ned. Jag är lite tung i huvudet efter några sådana här igår:


Middag, vin och drink på Ljunggrens igår med min fina nya kompis Erika och hennes likaså härliga kompis Åsa. Massa bra snack och energi, precis vad jag behövde. Dessförinnan var vi på Dramalabbet och såg den kontroversiella SCUM-manifestet, otroligt välspelat och intressant. Och väldigt extremt, men det gillade jag. Innan dess körde jag raka motsatsen (?) till råfeminism och klämde in en manikyr mellan jobbet och teatern. 


Så nu sitter jag här med mina snygga naglar och mitt kaffe och ska strax iväg på ett frukostseminarium. Fast helst av allt skulle jag stanna hemma och fortsätta njuta av lugnet. 

Naglar. Och kaffe. 

Johan och barnen är på Ljusterö med farmor. De åkte igår morse och samtidigt kom en tjej hit för att städa lägenheten. Asha som hjälpt oss med städningen sedan Nadia var några månader gammal bara, har fått ett annat jobb, vilket jag är glad för, för jag tror att det blev rätt slitigt med all städning. Så nu anlitade vi en städfirma där min faster Mysan är chef på nåt sätt och jag fick lyxen att komma hem till en nystädad lägenhet igår kväll. 

Det är lite med dubbla känslor, jag var väl medveten om att jag igår både fick naglarna fixade av någon och någon annan städade hemma hos mig. Har inte så mycket tid att utveckla detta just nu, men det är inte helt okomplicerat, tycker jag. Men nu måste jag dra!

Inga kommentarer: