onsdag 21 maj 2014

Vissa framsteg

Det har ändå gått framåt med nätterna de senaste dagarna, tycker jag. Vi flyttade in Elias säng i arbetsrummet i måndags och sen blev det lite spring på natten men helt okej ändå. Och i natt var han inte så stökig förutom en ganska lång sväng vid tre och sen en till vid fyra, precis som jag somnat om, som Johan tog. Men allt är ju beroende på vad man jämför med förstås, och jag ska erkänna att jag är rätt trött. Man vaknar ju till på ett helt annat sätt av att gå upp och gå, jämfört med att bara lyfta över bebis och amma, vilket jag ju i princip kunde göra i sömnen. Men det går åt rätt håll känns det som, och det är ju huvudsaken! Att lägga honom i eget rum var nog det bästa vi kunde gjort, än så länge är det värt lite springande och han vaknar betydligt mer sällan än han gjorde innan. 

Men varje kväll när jag går och lägger mig hoppas jag på en dräglig natt... Men nu kan vi iallafall ha lampan tänd och läsa innan det är sovdags!

I Dylans ärvda skjorta. De är så lika i samma kläder!

Efter att han sovit fick han en sån fin liten rockabilly-frilla

Igår gick vi till Vasaparken efter dagis och träffade Nadias älskade Emilia. 

Nadia och Emilia hoppar studsmatta med sina småsyskon

Studs studs.. Sen tappade hon honom.. Men det gick bra. Han blir härdad, det lilla livet.

Här syns det att jag är lite trött just nu...

Idag hängde vi i Vasaparken ganska länge, men på gräset. Men Elias verkar inte hantera värmen något vidare, han har fått värmeutslag över hela kroppen (tror iallafall att det är värmeutslag) och var ganska gnällig hela dagen. Jag satte honom i badkaret när vi kom hem, och det tyckte han var skönt.

Men sen blev han ledsen igen. Jag som tänkte att han skulle få sitta och lufta rumpan en stund. Olivia badade med honom och blev kvar i evigheter, lekandes i badkarets nu kalla vatten.. Hon är en riktigt liten suris just nu, Oliven. Hon som varit så härlig så länge, nu är det skrik- och bråkfas igen... Dessa ungar, alltså!

Inga kommentarer: