måndag 4 juli 2011

Vardagsmat - suck!

Just nu upplever jag hur det är att inte alls gilla matlagning. Det är något med sommaren, men den tar bort all matlagningslust från mig. Tyvärr känner Johan likadant så varje måltid är en pärs. Så det blir en del hämtmat och så försöker vi komma på andra maträtter än våra vanliga. Igår blev det pannkakor (med vispgrädde och färska jordgubbar.. mmm) till middag och idag tonfisksallad till lunch. Bara för att göra nåt lite annorlunda..

Idag bara häckar vi hemma. Trist väder och ingen vidare energi. Vi försöker styra upp lite semesterplaner också, bokade flyg till Barcelona igår och nu håller vi på och försöker betala en lägenhet på Costa Brava, samt roddar resan däremellan, inte helt enkelt. Och så bokar vi hyrbil i Strömstad, vilket inte heller är helt enkelt eftersom vi behöver två barnstolar och det har de inte.

Jag var och tränade ett Cross Training-pass på Sats imorse och nu har jag så ont i låren att det redan nu är svårt att gå. Kan ju tänka mig hur jag kommer att stappla fram imorgon. Olivia sover en lång middagslur, så risken är att vi inte kommer ut nåt mer idag. Fast vi skulle ju behöva handla lite middag. Frågan är vad.. så var vi där igen, suck!

.

Inga kommentarer: