fredag 15 juli 2011

Sista dagarna

Det är verkligen bakvända tider som gäller här på semestern. Vi har precis som spanjorerna ätit middag vid åtta nio på kvällen och barnen har kommit i säng seeent... Den som vaknar först på morgonen är oftast jag. Jag har varit ute och sprungit två morgnar här, ska ta min sista runda idag.

För idag har vi vår sista dag här, innan det är dags att packa ihop och påbörja den långa resan hemåt. Det blev ingen strand igår, för det var mulet och blåste som sjutton. Istället tog vi en båtfärd ut till de naturreservatklassade öarna utanför kusten. Ett halvsmart beslut med den vinden och åksjuka barn... Olivia som vägrat sova middag innan somnade prompt av guppandet. Nadia kräktes av detsamma. Massor. Men sen saktade båten ned och vi fick gå ned i katamaranens genomskinliga kölar och titta på fiskar och det var riktigt kul, massor att se, synd att Olivia missade det. Och så kräktes Nadia på vägen tillbaka.

Och idag som sagt projekt strand. Det är lite roddigt att komma iväg med alla grejer; soldräkter, krämer, sandleksaker, handdukar, bok (fast nu har vi båda läst ut de fyra vi hade med oss, stoor miss i planeringen!), uppskuren melon och allt annat som behövs. Men ändå är det stor skillnad mot förra året och allt är enormt mycket enklare. Första sommaren utan bebis och det är sååå skönt. Nu ska jag kliva upp...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: