torsdag 28 juli 2011

Några dagar på västkusten

Vi har haft några mycket sköna dagar på landet. När det är fint väder är det här stället helt fantastiskt... Och trots att vår första dag såg helt jämngrå ut på morgonen, klarnade det upp och blev en solig och fin dag.

Vid lunch kom Felix, Siri och den lille Frank tillsammans med pappa (min alltså) och Titti som var på besök i Oslo.



Det har blivit en fin tradition att min bror och hans Siri kommer hit eftersom det bara är drygt 1,5 timme från Oslo. Felix och jag räknade till vår femte sommar här i år. Också väldigt kul att de andra kom i år, mina barndoms somrar är så starkt sammankopplade med min pappa och han passar så bra in på ett ställe som detta. Dessutom är han lika rastös som barnen, och således perfekt underhållning för de små.


Så vi har promenerat, hängt i fina Höviken, badat i ett skönt hav och ätit massa gott. Igår hängde vi på stranden så länge vi kunde innan barnen blev vrålhungriga vid två. Vi måste bli lite bättre på planering, som alla andra familjer...


På väg tillbaka somnade barnen på varandra i vagnen men Olivia vaknade arg när vi försökte lyfta av henne till sin egen vagn.


På kvällen åt vi räkor enligt konstens alla regler - Johan demonstrerade exakt hur det gick till när han var liten, och sen grillade vi och efter maten åkte vår gäster hem.

Nu är vi ensamma här och det är lugnt och skönt och det verkar bli en fin dag även idag.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: