tisdag 6 juli 2010

Redo för avfärd

Efter några fixiga dagar, är vi nu snart redo för avfärd. Jag har inte suttit så mycket ned de senaste dagarna, utan varit upptagen med att exempelvis köpa tre olika sorters våtservetter, eftersom vi aldrig hittade rätt storlek på förpackning (=så liten som möjligt). Men idag unnade jag mig en pedikyr och lite semesterfina fötter. Och så har vi packat och försökt vara lite strukturerade eftersom planen är att vi ska resa lätt med bara två ryggsäckar.

Och imorgon bär det iväg. Först Nice i onsdag till lördag och sen en heldags tågresa till Portovenere. Pappa och Titti är redan på plats och säger att det är fantastiskt. En liten liten by vid havet, med bara italienare.

Jag ser lite fram emot denna lilla äventyrsresa, men de senaste dagarnas samvaro med Olivia har gjort att jag har svårt att se hur denna rastlösa lilla varelse ska lyckas sitta stilla i mer än tre minuter i sträck. Hon är en riktig rymling som drar så långt hon kan så snabbt hon kan, så snart hon får chansen... Det blir onekligen spännande att uppleva denna resa med min fina familj. Vi hörs när vi kommer tillbaka!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det later som en jattetrevlig semester. Ha det sa skont!

Kramar
Maja