onsdag 28 juli 2010

Gräsänka

Idag kom Johan, Nadia och Olivia hem efter att ha tillbringat ett par dagar hos mamma/farmor på Ljusterö. Jag trodde att jag skulle sakna dem lite mer, men faktum är att det var riktigt skönt med lite ensamtid. Vi har ju verkligen umgåtts dygnet runt i tre veckor så lite lite skönt var det att vara utan barn en stund.

Jag stannade lite spontant kvar efter jobbet och drack rosébubbel med de få kolleger som jobbade. Riktigt trevligt, jag umgås så sällan med dem socialt. Sen cyklade jag hem, och hade bara en knapp timme innan jag skulle iväg igen. Så jag satte på musik, första gången på länge... och hoppade i duschen. Sen hade jag och Åsa en helkväll på Orangeriet och Gerdas med drinkar, skumpa, middag och drink igen. Mycket mycket trevligt, men idag hade jag ont i huvudet hela dagen och dessutom ganska mycket på jobbet eftersom mina internationella kunder och vårt Londonkontor tydligen inte tycker att det är semestertider. Puh.

Fikade med Jenny och lilla Ingrid efter jobbet och det var så trevligt att jag kom hem senare än jag tänkt mig och inte alls stod med middagen färdig när min familj kom hem. Tvärtom var det de som fick vänta på mig och Nadia mötte mig med tårar i dörren. Olivia däremot, hon var sur på mig. Ville INTE komma till mamma, utan gick bort och ställde sig med ryggen emot mig. Men det gick över efter en stund.

Svårt att somna hade Nadia med mycket tankar och många vändor på pottan. Men hon är så rolig att prata med nu, det har hänt mycket under sommaren och hon talar nästan helt rent nu. Tillslut fick jag henne att somna, efter att Johan försvunnit iväg på fotboll, och nu ska jag äntligen sträcka ut mig på soffan...

.

1 kommentar:

Elin sa...

Kändes likadant när jag var i Malmö, saknade faktiskt inte familjen alls. Var bara skönt! Vi får försöka ses v 32 då! Då är jag fortfarande ledig. Ha det bra, stor kram!