torsdag 8 juli 2010

Cannes

Ett kort inlagg utan prickar fran Cannes. Om jag borjar med det negativa... Nadia spydde som en gris hela forsta delen av flygresan, som var lite skuttig. Hon ar alltsa inte bara aksjuk i bilar och bussar, krakas pa flygplan visste jag knappt att man kunde. Men vi fick god nytta av de dar spypasarna de bjuder pa iallafall, sapass att vi fick flera fran grannen.

Nar vi kom fram till Nice borjade vi leta i vara fullproppade ryggsackar efter den lilla barnnecessaren med bland annat aksjukepiller, eftersom snalla Jean-Nicolas skulle komma och hamta oss i bil. Vi hittade dem men insag nar vi kommit fram att vi i letandet lamnat kvar en liten pase med var helt nya babywatch samt alla slags laddare. Iiiiiirrro!!! Dessutom hann inte pillren verka, utan Nadia kraktes forstas i bilen anda.\

Oh well. Det var det enda lilla negativa. Vi ar nu installerade i Karin och Jean-Nics lilla och mycket varma studio i Cannes, dar AC:n inte funkar och vi har 29 grader varmt. Men vi har en flakt och det ar faktiskt helt okej anda. Men vi ar inte darinne sa mycket utan hanger mer hos vara vardar, som har svalt och skont i sin supercoola lagenhet. Dessutom massor med leksaker som barnen roar sig kungligt med. Och en pool utanfor som vi ar lite radda att Olivia ska dratta ned i.

Det var haftigt att se hur snabbt Nadia och Olivia och Noah fann varandra. Noah ar tva manader aldre an Olivia men alla tre borjade genast kramas och busa och vi foraldrar log stort. Olivia, hon fann sin karlek i Karin, som hon borjade kalla mamma och nar jag sa "far mamma en puss" vande hon sig till Karin och pussade henne. Sotnos.

Annars hanger vi pa stranden, och njuter av det skona Medelhavet. Vi njuter inte sa mycket semesterlugn dock, har inte oppnat vara bocker och ror knappt vid handduken nar vi ar pa stranden. Barnen kraver konstant overvakning, for vagorna och understrommarna ar starka och de sma benen lite ostadiga. Men vi har det skont anda forstas men hoppas pa lite barnvakt nar vi kommer till Italien. Men forst nagra skona dagar till har i Cannes! Varmt som sjutton ar det ocksa, men det gillar jag...

.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men stackars stackars lilla Nadia :-(
Hoppas det växer bort med åren .. Lilla Hjärtat !

Men det låter helt faaaaaaantastiskt !!! AVUNDSJUK är jag :0) Fortsätt njuta !

KRAM

Å-M