onsdag 22 juli 2009

Asti

Häromdagen skulle barnen och jag träffa Hanna och Astrid. Jag berättade detta för Nadia på morgonen och hon började omedelbart att säga "Asti". Så tog jag Olivia i Babybjörnen och Nadia i sulkyn och knallade över bron. Sist vi var där var Nadia i sin fighting mood, men nu var hon så gullig. Hon upprepade "Asti, Asti" och de pussades och kramades och höll varandra i hand när de skulle gå in i Astrids rum och det var så sött att jag höll på att dö.

Idag skulle Hanna (höggravid) och jag gå till parken med tjejerna och Johan stannade hemma och tog sovmorgon med Olivia. Berättade igen för Nadia att vi skulle träffa Astrid och hon rabblade Asti i två timmar konstant. Så gick vi och gungade och hängde i sandlådan, drack kaffe (mammorna) och hade en mysig förmiddag ihop. Sen skildes vi åt och alldeles nyss fick jag sms om att Hanna är på väg in till Danderyd för att kanske föda fram lillebror. Spännande!!





Gung gung!


Mamman gungar sitt barn




Ser oförskämt fräsch ut för att ha en vecka till beräknad nedkomst!


Sandkakebygge
Måste säga att jag tycker det är lite coolt att se hur mycket Nadia får ut av andra barn nu. Nästan som att de vore kompisar! Även om hon än så länge får nöja sig med barnen till mammas kompisar. Men det är ju inte så illa, där finns en diger samling fina tjejer och killar. Här åker Nadia buss tillsammans med Ingrid på väg till Stora Skuggan i förra veckan. Nadia, Ingrid och Walter kommer att gå på samma dagis! Jättekul!




.

1 kommentar:

Just me sa...

Va fina bilder :0)

Vår trots period har precis lagt sig hemma och det är sååå roligt att se hur stor Adele har blivit . Pratar och frågar och är en liten människa .

Jag förstår att det värmer i hjärtat när du ser Nadia tillsammans med andra barn , det är underbart !

Kram kram