torsdag 4 december 2008

Luncheon with the gals (and a guy)

Den här dagens stora aktivitet var en lunch tillsammans med Åsa, Kristin och Maria samt de två sistnämndas kids, John och Ella. Efter en del roddande med dagar och tyvärr ett bortfall på Sandra med Leona, enades vi iallafall om idag och att ses på en tidig lunch i Gallerian.

Jättemysigt att hänga lite med tjejerna och få en liten uppdatering på vad som händer, även om det är lite svårt att hålla tråden med en liten tjej som inte sitter stilla särskilt länge i taget. Jag åt iallafall en smarrig laxwallenbergare och Nadia hittade två byggkillar vid bordet bredvid som hon blev kompis med. Hon fick leka med deras hjälmar och stod och hängde vid deras bord ett tag. Lite bilder från lunchen:


Åsa med Ella

Mary och John Lion

Nadia, jag och Kristin lite suddiga


Inte så suddiga men ingen tittar i kameran...

Chitt chatt


Krissan med Nadia


Igår var vi på Öppna Förskolan med Jeanette och Frida ifrån mammagruppen. Vi har tro det eller ej, börjat hänga på kyrkans öppna förskola. Den är så enormt mycket mysigare än den i Vasaparken och allt från leksaksutbud, lokal, sångstund till viktiga saker som fika är mycket bättre. Så jag håller för öronen (mentalt) när de kör "Gud som haver..." och försöker hålla igen på svordomarna en stund. Betalar man kyrkoskatt kan man väl lika gärna utnyttja den lite... Här kommer lite suddiga bilder från igår, kameran på min nya mobil saknar tydligen blixt!


Let's sing!

Ingen sitter still i Fridas famn

Nadia och Walter som små ljus

Inga kommentarer: