fredag 25 september 2015

Tiden går

Alltså jäklar vad snabbt tiden går! Är det åldern? Hösten? Tempot? En kombo? Redan fredag och snart helg igen, fast det ju precis var måndag...

Den senaste månadens värme har verkligen varit välbehövlig. Jag känner inte alls samma ångest inför hösten efter dessa sköna veckor. Vinter och snö och ruggigt slask är jag dock inte det minsta sugen på. Funderar på att investera i en riktigt snygg och varm vinterjacka i år om jag kan hitta en. Några tips?!

Hursomhelst. Denna vecka inledde jag med ganska hård träning på måndagen, trots att jag hade lite ont i halsen på söndagen. Det borde jag inte ha gjort, blev tokförkyld direkt och har känt mig rätt hängig hela veckan. Har gått genom olika faser av hosta, huvudvärk och halsont. Men har kämpat på ändå för på jobbet är det full fart och faktiskt riktigt roligt.

Jag tycker att man märker även på barnen, och framförallt de små (Elias alltså...) att de blir tröttare i slutet av veckan. Egentligen är det rätt sjukt det där att man bara tillbringar de korta gnälliga kvällarna med sina sötungar och att de är med någon annan hela dagarna... Men det finns ju inget alternativ som jag ser det. Och skönt är att Elias verkar trivs så bra på dagis, även fast det är nytt och jag själv inte tycker att det verkar så bra som jag hade hoppats på. Hade hoppats att de skulle vara ute lite mer men vissa dagar är de bara inomhus. Men Elias är alltid glad och aldrig ledsen när man lämnar och det är otroligt skönt i mammahjärtat.

Jag hade lite andra saker jag hade tänkt skriva. Tror jag. Men jag kan inte minnas någon av dem. Mer än att Olivia ska börja cirkusskola på söndag, det tror jag passar henne jättebra! Och att Elias är så söt när han tittar på en och frågar "E bja, mamma?" ("Är det bra, mamma?"). Så himla gulligt!


Inga kommentarer: