fredag 14 mars 2008

Nadia 1 månad!

Två födelsedagsbarn och en pappa

Cool aunt Mimi

Nya bekantskaper...

Spännande och lite läskigt, tyckte Dylan

Pappa med indianflicka

I tisdags firade vi Nadias enmånadsdag! Först med att äta tårta hemma hos mormor och träffa kusin Dylan för första gången. Och sova gott i faddermoster Mimis trygga famn. Sen gjorde Nadia sin restaurangdebut på kvällen då vi även firade faster Pias födelsedag med att gå ut att äta. Det var verkligen inga problem att ha med Nadia på restaurang, så länge toleransen för offentlig amning är hög så kan man ha med henne nästan överallt.

Nu en dryg månad gammal växer lilla tjejen så det knakar och har förutom några dyrbara längdcentimetrar, även lagt på sig 1,2 kilo sen födseln! Många nya fina valkar också och ett par härliga äppelkinder. Undra på att hon har ont i magen, sade BVC-sköterskan och tillade att det bör bli bättre inom ett par veckor. Att mamma J åt indiskt två dagar i rad gjorde ju inte saken bättre heller, utan straffades med en näranog sömnlös natt.

Annars börjar dagarna inta sin stilla lunk och går snabbare än man tror. Vi börjar vänja oss vid varandra alla tre och även om vi fortfarande trevar oss fram, börjar vi så smått lära känna denna lilla varelse och hennes behov. Nu börjar hon dessutom fira av sådana små leenden som går ända upp till ögonen och smälter vilket hjärta som helst.

Inga kommentarer: