söndag 14 februari 2016

Ännu en vecka

Det blir verkligen bara ett inlägg i veckan just nu (och ibland ännu mer sällan när det i efterhand visar sig att inlägget inte publicerats, vilket var fallet med förra inlägget om shopping), hoppas att det finns någon som fortfarande läser.

Jag jobbar ju en del med bloggar i mitt jobb, och läser en del andra och tycker egentligen att det borde vara relativt lätt att få till en stor blogg och kanske till och med kunna tjäna pengar på den. Men det kräver ju förutom tid och engagemang, att man är beredd att dela med sig av familj och privatliv till allmänheten och det tror jag faktiskt inte att jag är.. Så jag får fortsätta i denna lilla skala och kanske mer se bloggen som ett dokument över mina barns småbarnstid för eget bruk..

I veckan som gick var förstås det stora att vår älskade Nadia fyllde åtta år! På själva födelsedagen blev jag väckt av Elias 5:55 (han vaknar för närvarande alltid några minuter före sex på morgonen och Johan och jag kör varannan morgon) så jag gick upp och bakade tårta. Hade bakat bottnen kvällen innan. Sen fick stackars Nadia ligga vaken länge och vänta på oss medan Olivia och jag vispade, mosade och bråkade med Elias som härjade när han inte fick äta ohämmade mängder grädde, och sprang in med ballonger till Nadia som låtsades sova... Tio i sju fick Johan gå till Posten (ICA) och hämta de sista paketen som vi hade kommit försent för att hämta kvällen före... Snabb inslagning och så gick vi äntligen in och sjöng för en mycket glad Nadia. 

Hon blev glad över allt!

Glad över sitt scrapbooking-kit

Glad över sin kjol (som jag köpt som julklapp men glömde...). Och över kläderna som ligger där och pyjamasen som är jätteskön. 

Och så JÄTTEglad över sitt Lego som hon byggt på nonstop sen dess och som blev klart igår kväll (lördag)

Måste ju lägga upp en bild på tårtan också. Den innehöll mango, passionsfrukt och hallon, och så grädde förstås. Men ingen sylt och den var såå god och fräsch. Jag som med väldigt få undantag levt sockerfritt sedan nyår njöt verkligen av detta unn!

Och som alltid vid barnens födelsedagar blir man lite nostalgisk och blickar tillbaka. 

Ettårskalaset. Lilla sötnosen!

Och så Nadia en dag gammal. På nästan alla bilder från när hon var liten är hon extremt lik sig själv men inte när hon var precis nyfödd!

På tal om att inte vara lik sig. Såååå unga!! 

En otroligt söt bebis var hon iallafall!

Inga kommentarer: