fredag 10 juli 2015

Fixarvecka

Den här veckan har bjudit på temperaturer i 10-15-gradersklassen och så mycket regn att jag idag märkte att det börjat växa mossa på ena balkongen... Med andra ord helt rätt vecka att ägna oss åt det vi gjort - tokrensning av lägenhet inför vårt Homeexchange nästa vecka!

Vi har:

Rensat ytterkläder och skor i hallgarderoben. Elias tillbringade en lång stund i Nadias täckjacka och Olivias cykelhjälm och ballerinaskor. Naken under...

Målat balkongmöblerna knallrurkosa. Eftersom våra balkonger är små färglösa plåtlådor tänkte jag kompensera med en färgchock. Mycket nöjd. 

Här står de och torkar...

Tagit bort två mellandörrar i hallen och fått upp en liten fotovägg. Samt rensat i barnens rum och här står en trasig docksäng och väntar på soprummet. 
Det ser lite kalt ut på bilden men blev fint!

Här är vi...

Samt tvättat och vikt mängder av tvätt, rensat våra garderober och lådor i barnens rum, och inte minst städat ALLA kökslådor, hyllor och skafferiet. 

Barnens rum är ett riktigt Sisyfosarbete. Medan man städar på ett ställe producerar de för fullt på ett annat. De är extremt påhittiga måste jag säga, och dessa hemmadagar har de inte haft tråkigt en sekund, trots att de bara får titta på tv/iPad på morgonen, utan producerar skrivna böcker (som vi läser som godnattsaga) och barbiekläder i papper dagarna i ända. Men det blir sjukt stökigt av allt klippande och de är ju inte världens mest villiga städare, om mam säger så....

Imorgon tar vi en paus i fixandet och åker till Ljusterö över dagen, vissa saker går liksom ändå inte att göra förrän vi närmar oss avresan. 

Inga kommentarer: