tisdag 14 april 2015

Laddar om

Klent med blogginlägg vare här! Det har bara gått i ett sen vi kom hem - puh! Och innan jag hunnit berätta klart om förra resan så laddar jag för nästa... Tidigt imorgon bitti åker Malin och jag för att hälsa på vår Åsa i min andra hemstad (iallafall i hjärtat...) New York. Jag har inte riktigt lyckats ladda om ännu, just nu har jag mest lite ångest över att vara borta från barnen så länge (främst Elias som jag aldrig varit ifrån mer än en enstaka natt) och att att lämna Johan med allt rodd, men jag vet ju att det kommer att bli toppen. Bara resan ska bli skön, att få sova när man vill och bläddra i en tidning när man känner för det... 

Och jag tror nog att jag kommer att kunna öka bloggfrekvensen de närmaste dagarna, har en känsla av att jag kommer att vakna timmar före mina kära vänner på morgonen, det är sällan jag sover längre än till sex nuförtiden. Helt galet..

Vi fick ärva världens sötaste pyjamas av Sebastian härom dagen, Elias var så fin i den!

Och Nadia kapade åt sig en kofta och skapade en bolero. 

Slutligen, ännu en Olivia-outfit. Hon gjorde en luring med att ha kortärmad randig på långärmad randig och var mycket nöjd över det tricket. 

Inga kommentarer: