torsdag 9 april 2015

Hemma igen

...och tar några små badrumsselfiesar för att iallafall påminna mig själv om att en liten brun nyans piggar upp litegrann...

Varför ser det ut som att jag har Nivea på läpparna?!


Det var lite tufft att komma tillbaka till jobbet och jag har känt mig stressad hela dagen. Johan var borta på kvällen så jag tänkte ta ett bad och softa lite men jag blev bara stressad så jag gick upp och jobbade och målade naglarna istället. Nu har jag iallafall betat av lite och kan somna med gott samvete. 

Resan hem igår gick bra men man är ju rätt mör efter en sådan heldagsresa. Tolv timmars resande från dörr till dörr innan vi var hemma, när ska de uppfinna en sån där knapp så att man bara kan teleportera sig?! Otroligt slöseri med semesterdagar att behöva lägga två av sju på själva resan! Kom igen nu, framtiden!

Elias somnade innan planet startat (det var försenat så vi fick stå och vänta rätt länge) och vaknade när vi gick upp i luften och sen var han vaken hela resan (4,5 timmar) och vägrade sitta någon annanstans än i mitt knä. När han inte var uppe och sprang i mittgången förstås och lekte med någon av de tio andra bebisarna som var med på planet, samt socialiserade med någon av personerna omkring oss. Uppskattat mer av vissa än andra... 

Denna man var snäll nog att visa Talking Tom på sin padda och som belöning ropade Elias pappa pappa åt honom på flygbussen hem sen, när han (stackarn...) råkade hamna bakom oss igen. 

Ska berätta mer om resan senare (och då inte själva flygresan) men nu måste jag soooova....

Inga kommentarer: