onsdag 7 oktober 2015

VOD-monstret

Inte nog med att han går upp mellan 5 och 5:30 varje dag, Elias vägrar helt att låta en slöslumra i mörkret framför tvn i denna arla stund. Vi har gjort världens miss med detta barn genom att från början låta honom kolla iPad istället för tv. Nu vägrar han dels att titta på det som råkar visas på Barnkanalen ("nej teben!!"), dels tröttnar han tre sekunder in i varje program på paddan, och börjar klicka sig runt och byta. Jag fasar lite för vad detta ska skapa för personlighet framöver, förutom att det är tröttsamt nu...

VOD-monstret 05:25. (VOD = video on demand)

Jag har haft lite svårt att uppdatera bloggen efter förra inlägget, för allt käns så trivialt i jämförelse. Men våra liv fortgår ju ändå, trots att det händer hemska saker överallt, så nu låtsas jag bara som ingenting när jag skriver, även om den händelsen finns med mig i bakhuvudet varje dag. 

Om en liten stund åker jag till Istanbul med jobbet. Har pussat barnen hejdå förutom Elias som knappt vill säga hejdå på dagis. Jag har verkligen rest mycket detta år, tror det blir fjärde resan nu och TREDJE utan barnen! Jag är inte jätteladdad just av den anledningen, dels känns det som att Johan får ta väldigt mycket, dels är jag så jäkla trött just nu och befarar att jag inte direkt kommer att vara piggare efter denna resa. Men det blir nog kul ändå och häftigt att få uppleva den staden. Nu ska jag packa klart!

Inga kommentarer: