fredag 20 november 2015

Ledig dag

Idag är det fredag och jag är ledig med Elias eftersom dagis är stängt. Vi tog det lite lugnt imorse när de andra gått och tog packade sen ned oss i bilen och åkte till Täby Centrum för att äta lunch med min farmor. Jag känner mig alltid så himla både vuxen och amerikansk (!) när jag packar ned vagn och ungar i bilen, har liksom inte riktigt vant mig vid lyxen att ha bil. Men grymt skönt att bara åka från garage till garage, hade inte ens behövt ta jackorna med... Och Johan var och bytte till vinterdäck härom dagen - eller lämnade in så att nån annan gjorde det snarare, jag är mest glad att vi ens kom ihåg att göra det!

Efter mysig och god lunch i det enorma och fina, nyrenoverade centrumet gick vi till Clas Ohlsson och bunkrade engångsmuggar och pappdukar till min 40-årsfest. Jag har haft lite ångest för att jag inte hunnit göra så mycket på planeringsfronten men idag har jag både pratat med DJn och nu gjort detta, så det känns iallafall som ett steg på vägen. Och inbjudan är skickad och lokal bokad... Ska bli kul med fest!

Elias somnade förstås i bilen på vägen hem men ville inte sova vidare när vi kom hem, så nu chillar vi hemma i soffan.

Nu står han visst och bajsar i köket,låter det som... Fattar inte hur man ska få honom torr. Han vill absolut inte sitta på toa eller pottan, har inga problem att gå runt i en kissig eller ens bajsig blöja och så fort man äntligen fått av honom en blöja springer han och hämtar en ny. Vill absolut ha sin "boja" på sig hela tiden. De andra två var ju helt torra i denna ålder, men han kanske bara inte är mogen ännu... Pratet börjar nu iallafall äntligen lossna, det är så härligt när det äntligen går att kommunicera!

Inga kommentarer: